lauantai 2. marraskuuta 2013

Hektisen hienot halloweenit

Jaahas, pyhäinpäivä. Ja piti niin kovin laittaa tänne kaikkia halloweenin suunnitelmia ja tekemisiä ylös :D Kirjoittelin aijemmin Halloweeni 2013-taustoista täällä, mutta meillä menikin juhlat loppumetreillä uusiksi - juhlapaikkaan eli tätilääni iski vatsatauti, josta koko naapurusto nyt toipiloituu, joten turvallisinta oli heittää pakkaseen jo leivotut noidan sormet, hämähäkin pesät sekä kakkiaismöröt, ja palata asiaan paremmassa iskussa. Niihin juhliin siis palataan vielä :)


Mutta eilen sain kutsun ystäväni 9v tyttäreltä hänen halloween-kermuihin. Lyhyellä varotusajalla järjestettyihin bileisiin pääsi kolme muuta tyttöä yökyläilemään, ja meno oli kyllä sen mukaista. Voi sitä iloa, riemua ja naurua!

Tarjolla oli minimuumioita ja verta, halloween-muffinsseja, mummonsormia, haamukeksejä, oksennustoukkia, suolenpätkiä, matoja, hampaita, silmiä.
Vai olisiko ne olleet torttutaikinasoiroilla kieputettuja nakkeja, ketsuppia, suklaamuffinsseja, omar-karkkeja sekä manteli, suosikkikeksejä ja vaahtokarkkeja lakupaloilla naamoitettuna, juustonaksuja, vaahtokarkkeja, karkkeja, karkkeja ja karkkeja, mene ja tiedä :)



Itse tein pikaisesti juhliin vietäväksi mädäntyneen käsivarren, mistä tursusi sisälmyksiä ja luunsiruja.. Vai olikohan se tällä ohjeella tehty gluteeniton kääretorttu, missä oli sisällä punaisella elintarvikevärillä värjättyä kermavaahto-maustamaton tuorejuusto-valkosuklaa murska-täytettä, ehkäpä päälle ruikittuna punaista geeliväriä ja hämähäkkikarkkeja. Mene ja tiedä sitten sitäkään :)

Menin juhliin vähän myöhässä, kun piti tosiaan vielä käsikin raahata matkaan, ja saada sitä ennen timanttiripset paikalleen ja hämähäkkikin hyökkäsi kimppuun. Mutta kivasti pääsin kyllä mukaan neitokaisten ohjelmaan, sain etsiä silmät sidottuna kaikkia ällötyksiä, ja metsästää omenaa isosta vadista.


Sainpas! :D

Illalla toki katsottiin Vain Elämää, ja neljä tähtisilmäistä pikku noitaa tuijottivat vähän väliä minua, kunnes yksi jo totesi "Sano sit kun poraat, meidän äiti poraa _aina_ kun tätä katotaan." Se lienee kyseisen ohjelman parasta antia :D Laulujen lomassa herkuteltiin tulista muurahaismurskaa siivutetuilta kalloilta, vai oliko ne texmex-jauhelihaa tortillaletuilta kaikkine tykötarpeineen, mutta hyvää oli. Neidit olivat aloittamassa vielä puoli yhdeltätoista Afrikan Tähden, mutta sitten iski kisauupumus ja koko jengi kömpi siskonpedille lastenhuoneeseen, ja meikäläinen sai lähteä kotiin irrottamaan ripsiään.

Oli kyllä ihan valtavan kivaa, hauskaa, riemullista, herkullista ja hymyillyttävää! Kiitos hienoista pikajuhlista ystäväiseni! :)

9 kommenttia:

  1. Teikäläiselle jotenkin sopii toi hämähäkki tuonne päälaelle kuin nenä päähän! Jos mulla olisi tuollainen hämis, niin heti kopioisin. Hienot juhlat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Hämis tiimarista hirmuhalvalla, ja mustalla ompelulangalla ompelin siihen kiinni vanhan hiusnipsun - pysy hirmuhyvin matkassa koko illan, mutta jäi vähän väliä kiinni katosta roikkuviin hämähäkin seitteihin :D Tilanteista oli useampikin "oota, mä otan äkkiä kuvan facebookiin, ja autan sut ihan just irti"-kuvaa....

      Poista
  2. Ihanat juhlat! Ja tosi hienot tarjoilut ja kaikki, vaikka juhlat pistitte pystyyn lyhyellä varoitusajalla. Minä olisin jämähtänyt jo niihin Omar-sormiin. :)

    Toivottavasti saatte pidettyä tätilänkin bileet piakkoin, koska odottelen raporttia sieltäkin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Neiti oli tosiaan keskiviikkona keksinyt, että voisipa pitää bileet ;)) Ja minä en siis tehnyt muuta, kuin tuon kääretortun, ystäväni järjesti muuten kyseiset bileet, neiti itse leipoi muffinssit, ja neiti teki mummun kanssa nuo sormet. Joten ystäväni kyllä keräsi roimasti "sulla on paras iskä!"-pisteitä :)))

      Ja oli kyllä tosi harmillista, että nuo toiset bileet siirtyivät, mutta eiköhän me kalentereista jokin sopiva kolo niillekin löydetä, niin sitten niistä kermuista enemmän! :)

      Poista
  3. hih, ihana sinä! Ja ihanat kemut teillä ollu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Taina! :) Taisin tosiaan juurikin laittaa ensimmäistä kertaa kuvani tähän blogiin, ja läksin sitten samantien tuollaisella hempeällä versiolla liikenteeseen ;)))

      Oli kyllä ihanat kemut, pikku noidat olivat kyllä kaikki niin mainiota ja innokkaita mimmejä :)

      Poista
  4. Hihihihihiiii, tuo sun julma ilme on kyllä niin paras :D

    VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)