torstai 13. joulukuuta 2012

13 Kynttilöitä


13. joulukuuta on valon juhlaa. Olen jonkin aikaa katsellut pitkiä kynttilänjalkoja "sillä silmällä", mutta ei ne vaan ole halunneet muuttaa meille. Nämä onneksi halusi. Tyylikkäät, sirot,  kuitenkin tukevat ja erittäin monikäyttöiset. IKEAn kaupasta nämäkin löytyi, halavallla. [ai miten niin meiltä ajaa Tampereen IKEAan alle puolessa tunnissa...] Yhdessä setissä on kolme jalkaa, mutta kun halusin monta, niin ostin sitten kolme settiä. Kynttilät olisivat upeammat pitkinä ja siroina, mutta nuo lyhkäsemmät tuntuivat jotenkin paloturvallisemmilta, mukamas.



Kynttilöitä kun on kruunuksi asti,
riskinä on tulla tukattomaksi.
Valoa ja iloa nämäkin tuovat,
lämpöäkin riittävästi suovat.
Kynttilät on tonttujenkin mielestä hyvä juttu, 
kunhan niiden poltto on valvottu!


*11. yötä jouluun*

5 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. :D Lienee syytä hivenen puolustella "tonttua", mutta näistä runoista melkeinpä näkee mihinkä vuorokaudenaikaan ne on kirjotettu. Tässä kello oli jo vähän :))

      Poista
  2. Moi. Löysin sun blogiin. Jee. Olen ihan uusi tässä blogimaailmassa. Ja tää on jännää. Sinähän olet jo "vanha" tekijä. Vallan tuottelias ja luova! Wau! Anu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta onpas hirmukiva että sinäkin löysit tänne blogimaailmaan! :) Mä niiiiiin alan fanittaan sua ja Saanko eilistä, jeeeeee!!!

      Poista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)