Alkukesä on ihanan raparperin aikaa. Ja tämä herkku sopii niillekin, jotka kammoksuvat raparperin karvasta makua. Vasta leipomisen jälkeen tajusin kuinka paljon sokeria ohjeeseen tuli :D Mutta raparperilla täytetyn Brita-kakun ohjeen löysin vuosia sitten yhteishyvästä, sinä voit katsoa sen täältä. Itse käytin ohjeessa laktoosittomia maitotuotteita ja gluteenittomia jauhoja. Pohjasta tuli melkeinpä jopa parempi gluteenittomista jauhoista tehtynä, tosin se oli kyllä helpommin hajoavaa. Ja kyllä, raparperi oli todella herkullinen pari makealle Britalle, suosittelen!
Joskus tulee tarve suunnitella ja tehdä jotain kaunista, erilaista sekä innostavaa ja kertoa siitä sitten muillekin.
maanantai 7. kesäkuuta 2010
Sweet dream, eli raparperitaivas
Alkukesä on ihanan raparperin aikaa. Ja tämä herkku sopii niillekin, jotka kammoksuvat raparperin karvasta makua. Vasta leipomisen jälkeen tajusin kuinka paljon sokeria ohjeeseen tuli :D Mutta raparperilla täytetyn Brita-kakun ohjeen löysin vuosia sitten yhteishyvästä, sinä voit katsoa sen täältä. Itse käytin ohjeessa laktoosittomia maitotuotteita ja gluteenittomia jauhoja. Pohjasta tuli melkeinpä jopa parempi gluteenittomista jauhoista tehtynä, tosin se oli kyllä helpommin hajoavaa. Ja kyllä, raparperi oli todella herkullinen pari makealle Britalle, suosittelen!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ja täällä kanssa tämmöstä herkkua. Tää blogihomma on siitä aika hyvä, että saa toisaalta ideoita omiin leipomisiin mutta toisaalta ei tartte ees leipoo kun käy herkuttelemassa silmillään :D
VastaaPoistaHih, tää ei tosin näytä yhtään niin hyvältä kuin maistui... Eli melkein joudut kokeilemaan ;)
VastaaPoista